Kervel Gesneden 0.3-4.0 MM

2,955,89

Kervel Gesneden 0.3-4.0 MM

Kervel Gesneden 0.3-4.0 MM is een kruid dat veel in de Franse keuken wordt gebruikt. Dit kruid is verwant aan peterselie en koriander en heeft een verfijnde, licht zoete smaak. Je kunt onder andere soepen, sauzen, marinades en salades heerlijk op smaak brengen met kervel. Daarnaast komt de smaak van andere kruiden beter tot zijn recht dankzij het gebruik van kervel.

Kervel behoort, net als peterselie en koriander, tot de familie van de schermbloemigen. De smaak van kervel lijkt dan ook op die van peterselie en koriander, maar is wat verfijnder te noemen. Kervel brengt een anijsachtige, licht zoete smaak met zich mee. Omdat de smaak van kervel door te veel warmte verloren kan gaan, kun je dit kruid het beste pas aan het einde van het bereidingsproces toevoegen. Kervel wordt daarom ook vaak pas over gerechten heen gestrooid als de gerechten volledig bereid zijn. Naast kervelsoep kun je ook verschillende andere soepen, zoals kippensoep, van de heerlijke smaak van kervel voorzien. Tevens kun je verschillende salades, marinades en sauzen op smaak brengen met dit kruid. Kervel staat ook wel bekend als Frans keukenkruid. Zo wordt kervel in Frankrijk ook vaak toegevoegd bij de bereiding van bijvoorbeeld een omelet.

Kervel: een bescheiden kruid met een onverwacht effect
Ondanks dat kervel familie is van peterselie en koriander, is kervel minder bekend. Dit kruid neemt een meer bescheiden positie in ten opzichte van peterselie en koriander, terwijl het gebruik van dit kruid een onverwacht positief effect heeft op de smaak van je gerechten. Want los van de heerlijke smaak die kervel zelf aan gerechten geeft, bevat kervel eigenschappen die ervoor zorgen dat andere kruiden nóg beter tot hun recht komen in gerechten. Dankzij het gebruik van kervel geef je je gerechten bovendien een extra gezonde dosis mee, daar kervel rijk is aan vitamine C, vezels mineralen en antioxidanten.

Land van herkomst

Duitsland

Online bestellen

Dit product is verkrijgbaar in een glazen potje van 15 gram en in composteerbare stazakken van 30 gram en 120 gram. Heb je vragen over dit product of onze andere producten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder met al je vragen over onze producten. Je bestelling wordt netjes verpakt en verzonden. Bestel vandaag nog je kruiden & specerijen online!

Ingrediënten

kervel

Voedingswaarde per 100 gram

Energie 1185,09 kJ
Energie 283 kcal
Vetten 3 gram
waarvan verzadigde vetzuren 0,3 gram
Koolhydraten 29,3 gram
waarvan suikers 29 gram
Eiwitten 20,4 gram
Vezels 26,4 gram
Zout 0 gram

Specificaties

Gebruik: afhankelijk van toepassing, naar smaak
Bewaaradvies: koel, droog en donker
Houdbaarheid: 24 maanden
Allergenen: –
GMO vrij

Kwaliteit

Wij produceren en verkopen uitsluitend topkwaliteit producten. Wij zijn FSSC 22000 gecertificeerd om kwaliteit, hygiëne en voedselveiligheid te waarborgen.

Verpakking

Glazen potje (15 gram), Stazak (30 gram), Stazak (120 gram)

AANBEVOLEN DOOR ONZE KRUIDENSPECIALISTEN: