Pangang Kruiden

3,8912,35

Pangang Kruiden

Met onze pangang kruiden bereid je binnen de kortste keren de lekkerste authentieke Chinees-Indische vleesgerechten. Officiëel is babi pangang in Indonesië en Maleisië een verzamelnaam voor verschillende gerechten. Met onze pangang kruiden maak je de lekkerste babi pangang of andere gerechten. 

Wat betekent Babi pangang?

Babi pangang is officieel afkomstig uit China, waar men vaak buikspek roosterden. In Indonesië is babi panggang bekend geworden door varkensvlees te bereiden boven houtskool en te serveren met een saus van varkensbloed of sambal en peper. Babi betekent letterlijk varken en pangang zou vertaald kunnen worden naar geroosterd. In Nederland is het gerecht inmiddels niet meer weg te denken. Zo blijkt ook uit de Google zoekresultaten waar er vooral in Nederland en Antwerpen wordt gezocht op ‘Babi pangang’.

In de Nederlandse Chinees-Indische restaurants worden er verschillende soorten Babi pangang aangeboden: een soort met spek of een soort met mager varkensvlees. Met de pangang kruiden van Rowei Specerijen kun je alle kanten op. Ga je voor een variant met varkensvlees of kip of ga je liever voor de vegetarische babi pangang? Met deze kruiden geef je je gerecht een lekkere Oosterse smaak.

De lekkerste kruiden uit de Chinees-Indische keuken

De kruiden bestaat uit zout, koriander, venkelzaad, peper, gember, chili, knoflook, ui en kruidnagel. Dit zijn kruiden die van oudsher gebruikt worden in de Chinees-Indische keuken. De kruiden geven je gerecht de bekende zoetzure smaak.

Per kilo vlees gebruik je 35 gram pangang kruiden met 50 gram ketjap. 

Land van herkomst

Nederland. 

Online bestellen

Dit product is verkrijgbaar in een glazen potje van 110 gram en in composteerbare stazakken van 210 gram en 840 gram. Heb je vragen over dit product of onze andere producten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder met al je vragen over onze producten. Je bestelling wordt netjes verpakt en verzonden. Bestel vandaag nog je kruiden & specerijen online!

Ingrediënten

zout, koriander, venkelzaad, peper, gember, chili, knoflook, ui, dextrose, kruidnagel

Voedingswaarde per 100 gram

Energie 729,89 kJ
Energie 174,3 kcal
Vetten 5,8 gram
waarvan verzadigde vetzuren 0,4 gram
Koolhydraten 33 gram
waarvan suikers 2,5 gram
Eiwitten 6,5 gram
Vezels 15,5 gram
Zout 45,4 gram

Specificaties

Gebruik: 35 gram mix en 50 gram ketjap vermengen per kg vlees, de pangang saus naar smaak
Bewaaradvies: koel, droog en donker
Houdbaarheid: zie etiket
Allergenen: –
GMO vrij

Kwaliteit

Wij produceren en verkopen uitsluitend topkwaliteit producten. Wij zijn FSSC 22000 gecertificeerd om kwaliteit, hygiëne en voedselveiligheid te waarborgen.

Verpakking

Glazen potje (110 gram), Stazak (210 gram), Stazak (840 gram)

AANBEVOLEN DOOR ONZE KRUIDENSPECIALISTEN: