Rookbare Ossenworst Darmen 47/22

7,88

Rookbare Ossenworst Darmen (25 stuks per verpakking)

Elke worst wordt omhuld door een zogenoemd velletje. Dit velletje is doorgaans een natuurlijke darm of een kunstdarm. Dit zogenoemde velletje geeft de worst zijn klassieke vorm. Rookbare Ossenworst Darmen zijn geschikt om Ossenworst in te maken. De vezeldarmen zijn doorlaatbaar en zijn daardoor geschikt om te roken. Deze Rookbare ossenworst darmen zijn geschikt voor te roken met een omtrek 47mm en hebben een lengte van 22cm. Met deze kunstdarmen maak je de lekkerste ossenworst!

Er bestaan dus twee typen darmen: natuurdarmen en kunstdarmen. Droge worsten bijvoorbeeld worden gemaakt van natuurdarmen. Zoals de naam al doet vermoeden, zijn dit darmen van een dier. Natuurdarmen zijn eetbaar en hebben vaak geen perfecte vorm. Daarnaast zou je natuurdarmen in de winkel kunnen herkennen aan een touwtje wat aan de worst is vastgemaakt

Onze ossenworst darmen zijn kunstdarmen. Deze kunstdarmen optimaliseren het kleurbehoud en de houdbaarheid. Kunstdarmen zijn voornamelijk geschikt voor onbewerkte worsten, zoals de ossenworst. De  darmen worden geleverd per 25 stuks inclusief clips om de worsten mee af te sluiten. Je kunt je worst afbinden met Worsttouw, waarmee je jouw worst een ambachtelijke uitstraling geeft.

Op zoek naar niet-rookbare Ossenworstdarmen? Deze verkopen wij ook bij Rowei Specerijen: Ossenworst darmen 60/25

Land van herkomst

Nederland

Online bestellen

Heb je vragen over ossenworst darmen of over andere producten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder met al je vragen over kunstdarmen en onze andere producten. Je product wordt netjes verpakt en verzonden. Ossenworst darmen bestellen was nog nooit zo makkelijk.

Specificaties

Geschikt voor het maken van: ossenworst en leverworst
Kaliber/diameter: 47mm
Lengte: 22cm
Kleur: transparant
Verpakking: per 25 stuks
Kwaliteit

Wij produceren en verkopen uitsluitend topkwaliteit producten. Wij zijn FSSC 22000 gecertificeerd om kwaliteit, hygiëne en voedselveiligheid te waarborgen.

Verpakking

Bosje (25 stuks)

AANBEVOLEN DOOR ONZE KRUIDENSPECIALISTEN: