Oma’s Gehaktmix
€3,15 – €10,39
Oma’s Gehaktmix
Gehaktballen bereiden zoals oma dat deed? Met deze oma’s gehaktmix maak je de lekkerste ouderwetse gehaktballen. Tijdens het draaien van de gehaktballen heb je geen paneermeel meer nodig, want ook paneermeel is toegevoegd aan onze gehaktmix. Daarmee krijgen je gehaktballen een lekkere bite, een volle smaak en een rullige structuur.
Gehaktballen kan je zowel maken van half om half gehakt als van rundergehakt. Traditioneel gezien worden gehaktballen gemaakt van half om half gehakt, waardoor je gehaktballen iets sappiger van smaak zijn en de gehaktballen een rullige structuur krijgen. Onze oma’s gehaktmix bevat nootmuskaat, foelie en koriander waarmee je je gehakt een echte authentieke smaak geeft. Nootmuskaat geeft je gehakt een warme en zachte smaak. Foelie zorgt juist voor een krachtige en bittere smaak en koriander zorgt voor een vleugje frisheid.
Recept: Grootmoeders Gehaktballen met Rowei Specerijen
Ingrediënten:
- 1 kg half-om-half gehakt
- 100 gram Oma’s Gehaktmix van Rowei Specerijen
- 2 eetlepels Braad- en grillkruiden van Rowei Specerijen
- 1 ui, fijngehakt
- 2 teentjes knoflook, fijngehakt
- 1 ei
- 2 eetlepels olie
- 500 ml water
- 1 zakje Grootmoeders Jusmix van Rowei Specerijen
Instructies:
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Meng het gehakt in een grote kom met de Oma’s Gehaktmix van Rowei Specerijen, fijngehakte ui, knoflook en ei. Kneed het gehaktmengsel goed door tot alle ingrediënten goed gemengd zijn.
- Vorm het gehaktmengsel tot gelijkmatige gehaktballen ter grootte van een golfbal.
- Bestrooi de buitenkant van elke gehaktbal lichtjes met de Braad- en grillkruiden van Rowei Specerijen.
- Verhit de olie in een grote ovenbestendige pan of braadpan op middelhoog vuur. Bak de gehaktballen rondom goudbruin.
- Voeg het water toe aan de pan en roer voorzichtig om de aanbaksels los te maken.
- Dek de pan af en zet hem in de voorverwarmde oven. Bak de gehaktballen gedurende 20-25 minuten, of tot ze gaar zijn van binnen.
- Terwijl de gehaktballen in de oven bakken, bereid je de Grootmoeders Jusmix van Rowei Specerijen volgens de instructies op de verpakking.
- Haal de gehaktballen uit de oven en laat ze even rusten voordat je ze serveert.
- Serveer de gehaktballen warm, gegarneerd met de heerlijke jus van de Grootmoeders Jusmix van Rowei Specerijen.
Geniet van deze smaakvolle gehaktballen, bereid met de vertrouwde smaken van oma’s keuken en de hoogwaardige kruiden en specerijen van Rowei Specerijen!
Land van herkomst
Nederland.
Online bestellen
Dit product is verkrijgbaar in een glazen potje van 125 gram en in composteerbare stazakken van 250 gram en 1000 gram. Heb je vragen over dit product of onze andere producten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder met al je vragen over onze producten. Je bestelling wordt netjes verpakt en verzonden. Bestel vandaag nog je kruiden & specerijen online!
Ingrediënten
paneermeel (TARWE, GLUTEN), kruiden en specerijen (ui, nootmuskaat, witte peper, koriander, foelie, gember, kurkuma), zetmeel (aardappel), emulgatoren (E450, E451, E452), zout, aroma (maïs, gehdyroliseerd SOJA-eiwit, rundvleesextract), voedingszuur (E301, E330).
Voedingswaarde per 100 gram
Energie | 1404kJ |
Energie | 332 gram |
Vetten | 4.3 gram |
waarvan verzadigde vetzuren | 1.7 gram |
Koolhydraten | 60.7 gram |
waarvan suikers | 4.7 gram |
Eiwitten | 11,8 gram |
Vezels | 3.9 gram |
Zout | 11.6 gram |
Specificaties
Gebruik: 100 gram per kilo en 10% vocht toevoegen
Bewaaradvies: koel, droog en donker
Houdbaarheid: zie etiket
Allergenen: TARWE, GLUTEN, SOJA
GMO vrij
Kwaliteit
Wij produceren en verkopen uitsluitend topkwaliteit producten. Wij zijn FSSC 22000 gecertificeerd om kwaliteit, hygiëne en voedselveiligheid te waarborgen.
Verpakking | Glazen potje (125 gram), Stazak (250 gram), Stazak (1000 gram) |
---|