Rolladenet 16 fijn – rol 50 meter

17,99

Rolladenet 16 fijn – 50 meter

Ga je zelf een rollade bereiden? Dan is een rolladenet 16 fijn natuurlijk essentieel! Hierin kun je zelf de lekkerste varkensrollade, runderrollade, kiprollade of vegarollade bereiden. Een rolladenet is het snellere alternatief van een rolladetouw. 

Er zijn twee manieren om je vlees te binden tot een rollade: met een rolladetouw of een rolladenet. Met een rolladetouw bind je het vlees met de hand bij elkaar. Dit vergt meer tijd, maar je kunt het vlees strakker bij elkaar binden. Een rolladenet wordt veelal door slagers gebruikt om vlees mee te binden tot een rollade. Dit komt omdat een rolladenet elastisch is waardoor je verschillende doorsnede vlees gemakkelijk bij elkaar kunt binden. Een rolladenet is het snellere alternatief als je het vergelijkt met een rolladetouw. 

Er bestaan grofmazige en fijnmazige netten. Het net die je bij ons kunt bestellen is een fijnmazig net. Dit betekent dat de koorden van het net redelijk dicht bij elkaar liggen. Doordat het net elastisch is, gaart je rollade beter dan wanneer er gebruik wordt gemaakt van een rolladetouw. Dit komt doordat een rollade met touw compacter is dan een rollade in net. De fijnmazige netten zijn beschikbaar in 14 kaliber en 16 kaliber. 14 kaliber wordt gebruikt voor rollades met een doorsnede van 100 tot 120 millimeter. Ga je een grotere rollade maken? Dan is de 16 kaliber geschikt. Hierin maak je rollades van 120 tot 140 millimeter. 

Hoe gebruik je een rolladenet? Hiervoor kun je het beste een rolladebuis of PVC buis gebruiken. Zet de buis rechtop en rijg het net over de buis. Vergeet niet de onderkant dicht te knopen. Daarna kun je je rollade door de buis in het net stoppen. Doordat het net elastisch is, zal het op het einde naar elkaar toe trekken. Na het braden of bakken komt het net gemakkelijk los. De rol is 50 meter lang en wit van kleur. 

Online bestellen

Heb je vragen over rolladenet of over andere kruiden en specerijen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder met al je vragen over rolladenet fijn en onze andere producten. Je product wordt netjes verpakt en verzonden. Rolladenet bestellen was nog nooit zo makkelijk.

Kwaliteit

Wij produceren en verkopen uitsluitend topkwaliteit producten. Wij zijn FSSC 22000 gecertificeerd om kwaliteit, hygiëne en voedselveiligheid te waarborgen.

Verpakking

Rol (50 meter)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Rolladenet 16 fijn – rol 50 meter” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AANBEVOLEN DOOR ONZE KRUIDENSPECIALISTEN: