Rolladetouw

5,25

Rolladetouw

Met dit rolladetouw maak je zelf de lekkerste rollade. Je kunt het gebruiken voor het inbinden van een varkensrollade, runderrollade of kiprollade. Met dit bindtouw blijft je vlees stevig bij elkaar. Daarnaast is rolladetouw ook geschikt voor andere doeleinden zoals het dichtmaken van een braadzak. 

Rolladetouw staat bekend onder verschillende namen. Zo wordt het ook bindtouw of keukentouw genoemd. Je kunt rolladetouw naast het gebruik bij vlees, ook gebruiken als lont in kaarsen of om iets te sluiten. Het is daarnaast ook geschikt voor het inpakken van een cadeau. Het is daarom eigenlijk onmisbaar in de keuken. Je zou bijna vergeten dat het oorspronkelijk bedoeld is voor het binden van vlees, kip, gevogelte of kruiden. 

Bindtouw wordt gemaakt van katoen en is daardoor van stevige kwaliteit. Daarnaast is het touw uiteraard bestand tegen warmte. 

Doordat je het vlees bij elkaar knoopt behoudt het de huidige vorm. Het voordeel hiervan is dat het vlees gelijkmatig gaart. Vlees bij elkaar binden is ook erg handig wanneer je de rollade gaat vullen, zoals bijvoorbeeld een porchetta. Het maken van een rolladeknoop is nog redelijk ingewikkeld. Hiervoor kun je het beste een video bekijken. Mocht je opzoek zijn naar een sneller alternatief, dan kun je ook eens onze Rolladenetten bekijken. 

Land van herkomst

Nederland

Online bestellen

Heb je vragen over dit product of onze andere producten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder met al je vragen over onze producten. Je bestelling wordt netjes verpakt en verzonden. Bestel vandaag nog je kruiden & specerijen online!

Kwaliteit

Wij produceren en verkopen uitsluitend topkwaliteit producten. Wij zijn FSSC 22000 gecertificeerd om kwaliteit, hygiëne en voedselveiligheid te waarborgen.

Verpakking

Klos

AANBEVOLEN DOOR ONZE KRUIDENSPECIALISTEN: