Worsttouw

6,70

Worsttouw

Ga je zelf worst maken en ben je opzoek naar touw om het mee af te binden? Dan is dit worsttouw hetgeen wat je zoekt. Het touw is van stevige kwaliteit en een goede vervanger van de metalen sluitclips. 

Dit touw geeft jouw worst een echte ambachtelijke uitstraling. Met het worsttouw kun je jouw worst afbinden. Het touw is te gebruiken voor eigenlijk elk soort worst. Het is een perfecte vervanger voor de metalen sluitclips, die normaliter worden gebruikt om de worst mee af te binden. Het touw wordt geleverd op een klos van ongeveer 200 gram. 

Met worsttouw geef je je worst een ambachtelijkere uitstraling dan met metalen sluitclips. Het is echter niet gemakkelijker in gebruik. Daarom nog een aantal tips. Zorg er allereerst voor dat je de worst goed en strak af bindt. Wanneer dit niet het geval is kan de worst gemakkelijk door de knoop heen zakken. Daarnaast is het aan te raden om het touw voor het knopen eerst even nat te maken. Hierdoor trekt het touw tijdens het drogen nog vaster aan de worst. 

Online bestellen

Heb je vragen over worsttouw of over onze andere producten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder met al je vragen over worsttouw en onze andere producten. Je touw wordt netjes verpakt en verzonden. 

Kwaliteit

Wij produceren en verkopen uitsluitend topkwaliteit producten. Wij zijn FSSC 22000 gecertificeerd om kwaliteit, hygiëne en voedselveiligheid te waarborgen.

                                                                                                                                              

Verpakking

Klos

AANBEVOLEN DOOR ONZE KRUIDENSPECIALISTEN: