Verzenden en retourneren

Verzenden en retourneren

Bij Rowei Specerijen maken wij gebruik van Post NL pakketservice

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 15.00 uur worden gedaan, worden dezelfde dag nog verzonden en vrijwel altijd de volgende dag geleverd.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€ 6,95 voor bestellingen onder de €40,-

Gratis Verzending

Bij bestellingen binnen Nederland Gratis voor bestellingen vanaf €40,-

Levertijden Post NL

Bestel voor 15:00 op: Verwachte dag van levering: Bezorgtijd* ** ***:
Maandag Dinsdag Tussen 9:00 en 22:00
Dinsdag Woensdag Tussen 9:00 en 22:00
Woensdag Donderdag Tussen 9:00 en 22:00
Donderdag Vrijdag Tussen 9:00 en 22:00
Vrijdag Zaterdag Tussen 9:00 en 22:00
Zaterdag Dinsdag Tussen 9:00 en 22:00
Zondag Dinsdag Tussen 9:00 en 22:00

*indien voorradig
**Met uitzondering van feestdagen
*** Het is in een enkel geval mogelijk dat de bezorging vertraagd is bij het sorteercentrum, via de track&trace kan je jouw bestelling volgen en de nieuwe afleverdatum bekijken.

Retouren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via webshop@roweispecerijen.nl

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Retour adres

Retouren + originele pakbon graag versturen naar:

Rowei Specerijen – Retouren

Margadantstraat 64

1976 DN

IJmuiden