Zakelijke markt

Rowei Specerijen, sinds 2006 partner voor

Professionals in de zakelijke markt

Sinds 2006 heeft Rowei Specerijen zich gevestigd als een betrouwbare partner voor de zakelijke markt. Horecagelegenheden, professionele keukens, slagerijen, kip-, vlees- en visverwerkende industrieën en poeliers vertrouwen op onze producten van ongeëvenaarde kwaliteit. Onze kruiden en specerijen zijn zorgvuldig geselecteerd en voldoen aan de hoogste normen, waardoor ze de voorkeur genieten als ingrediënten in een breed scala aan culinaire creaties. Bovendien worden onze blends, mixen, marinades en sauzen vaak beschouwd als de essentiële bouwstenen voor de uiteindelijke producten van onze gewaardeerde klanten.

Bij Rowei Specerijen staan we klaar om met u samen te werken en samen de perfecte producten voor uw bedrijf samen te stellen. Ons toegewijde team denkt graag met u mee om te voldoen aan uw unieke behoeften en om de smaak en kwaliteit van uw gerechten te behouden en verbeteren. Of u nu op zoek bent naar verfijnde smaken, op maat gemaakte mengsels of innovatieve recepten, wij zijn hier om u te ondersteunen en te adviseren bij elke stap van het proces.

Als uw partner in het creëren van succes, begrijpen wij het belang van kwaliteitsborging in uw bedrijfsvoering. Daarom beschikken wij over de juiste certificeringen om ervoor te zorgen dat uw kwaliteitsketen volledig geborgd is. Wij zijn FSSC22000 gecertificeerd, waardoor u met vertrouwen op ons kunt rekenen voor consistente, hoogwaardige producten die aan uw verwachtingen voldoen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Rowei Specerijen kan bieden voor uw bedrijf? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via e-mail op zakelijkemarkt@roweispecerijen.nl of telefonisch via 0255-745068. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van gepersonaliseerd advies. Wij kijken ernaar uit om samen met u te werken aan uw culinaire succes.

Welke voordelen biedt
Rowei Specerijen voor uw bedrijf?

  • Producten van een zeer hoogwaardige kwaliteit
  • Zeer scherpe prijzen
  • Productontwikkeling
  • Product,- toepassings- en verkoopadviezen
  • Wij kennen de klant persoonlijk
  • Wij denken met u mee en verplaatsen ons in uw bedrijf
  • Flexibiliteit en maatwerk
  • De juiste certificering(en)

Rowei Specerijen levert vanuit eigen voorraad…

Rowei Specerijen levert vanuit eigen voorraad…